· Our company isine liwat 5,000m2. Wis pasukan teknologi KALUBÈRAN , kondisi apik saka produksi lan ujian lan layanan sawise-sales uga sampurna. Tanduran kita hajar Manajemen kualitas proses kabèh

. We kudu 20sets mesin CNC tengah, 30 set Auto-CNC kangeroo lan panggilingan liyane, pengeboran, mecah, kabel nglereni etc a set lengkap mesin. Kita bisa nggawe perkakas ing omah lan kita bisa nggawe Potongan kanggo kita pelanggan beda. Kita uga duwe instrument pengawasan profesional , kayata CMM, atose tester, kekuatan tester, tester roughtness, etc. Kita bisa Pabrik macem-macem bagean katun Pengangkat dening CNC mesin process.for mesin katun Pengangkat JD .. Kita uga nggawe Rampung beda ing bagean logam , kayata Chrome / Nikel plating, wêdakakêna nutupi , anodiz ing lan Paint.

Contact kita Read More

Featured Products

Baru