Cotton Picker Bar Bangku poros N112291

Cotton Picker Bar Bangku poros N112291

Short Description:

Details cepet Koleksi: bagean Cotton Pengangkat Gunakake: Pemanen Papan Asal: Ningbo, China (Mainland) Brand Name: NOBLEFU Model Panggil: N112291 Material: Steel Product Name: pasar Cotton Picker Bar Bangku poros N112291 utama: Amerika, Australia, Turkey, Brazil etc. paket: karton + pallet model ditrapake: JD mesin katun Pengangkat Packaging & Delivery Packaging Rincian paket normal iku karton (Size: 350X150X165mm L * W * H). Umumé, iku bakal njupuk 20 kanggo 30 dina sawise nampa pembayaran advance Panjenengan. ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Details cepet

    Koleksi: bagean Cotton Pengangkat

    Gunakake: Pemanen

    Panggonan Asal: Ningbo, China (Mainland)

    Brand Name: NOBLEFU

    Panggil Model: N112291

    Material: Steel

    Product Name: Cotton Picker Bar Bangku poros N112291

    Pasar utama: Amerika, Australia, Turkey, Brazil lan sapiturute

    Paket: Karton + pallet

    Model ditrapake: JD katun mesin Pengangkat

    Packaging & Delivery

    Details Packaging

    Paket normal iku karton (Size: 350X150X165mm L * W * H). 
    Umumé, iku bakal njupuk 20 kanggo 30 dina sawise nampa pembayaran advance Panjenengan. Gumantung ing jumlahe.

    Port

    sembarang port


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk