· Parusahaan kami nyertakeun leuwih 5,000m2. Cai mibanda gaya téhnologi loba pisan , kaayaan alus produksi jeung ujian sarta jasa saatos-jualan oge sampurna. Tutuwuhan kami ngaéksekusi manajemén kualitas prosés sakabeh

. Simkuring gaduh 20sets mesin CNC puseur, 30 susunan Otomatis-CNC lathes na panggilingan sejen, bor, grinding, kawat motong jsb hiji susunan lengkep mesin. Urang bisa nyieun tooling di imah na urang tiasa ngadamel ODM keur konsumén urang béda. Urang ogé boga alat pamariksaan profésional , sapertos CMM, teu karasa tester, kakuatan tester, tester roughtness, jsb Urang tiasa rancang rupa bagian katun picker ku CNC machining process.for mesin katun picker JD .. Urang oge nyieun finish béda dina bagian logam , kayaning Chrome / nikel plating, bubuk palapis , anodiz ing na cet.

Taros Kami Read More

Artikel produk

Arrivals anyar