Katun picker grid bar-pungkur N277542

Katun picker grid bar-pungkur N277542

Pondok Description:

Rincian rusuh Tipe: Kapas Picker Front Grid Bar Paké: Harvesters Tempat of Origin: Zhejiang, Cina (Daratan) Jumlah Modél: JD9960-9996, 7760, 9970, 9976, CP690 Bagian No.:NBF277542 Diganti No.:N277542 Supply Kamampuhan Supply Kamampuhan : 50000 Piece / Potongan per Bulan bungkusan & Pangiriman bungkusan Rincian Standar paking atanapi nurutkeun sarat klien '. port Ningbo


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    Jenis: Kapas Picker Front Grid Bar

    Paké: Harvesters

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Jumlah modél: JD9960-9996, 7760, 9970, 9976, CP690

    Bagian No .: NBF277542

    Diganti No .: N277542

    Kamampuhan suplai

    Suplai Kamampuhan: 50000 Piece / Potongan per Bulan

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    packing baku atanapi nurutkeun sarat klien '.

    palabuhan

    Ningbo


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali