Cotton Picker Dust Cap, Collar Part No.: YJ279986 OEM: N279986

Cotton Picker Dust Cap, Collar Part No.: YJ279986 OEM: N279986

Pondok Description:

Rincian rusuh Ketik: Kapas Picker JD Debu Cap Paké: Harvesters Tempat of Origin: Zhejiang, Cina (Daratan) Modél Jumlah: JD9960-9996, 7760, 9970, 9976, CP690 Bagian No.:NBF-279986 Diganti No.:N279986 Supply Kamampuhan suplai Kamampuhan: 1200000 Piece / Potongan per Taun bungkusan & Pangiriman bungkusan Rincian Standar paking atanapi nurutkeun sarat klien '. Port Ningbo Time Diterangkeun: shipped dina 30 poé sanggeus mayar


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    Jenis: Kapas Picker JD Debu Cap

    Paké: Harvesters

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Jumlah modél: JD9960-9996, 7760, 9970, 9976, CP690

    Bagian No .: NBF-279986

    Diganti No .: N279986

    Kamampuhan suplai

    Suplai Kamampuhan: 1200000 Piece / Potongan per Taun

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    packing baku atanapi nurutkeun sarat klien '.

    palabuhan

    Ningbo

    Kalungguhan Time: shipped dina 30 poé sanggeus mayar


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali